مشاور مدیر عامل کیست؟

مشاور مدیرعامل مهم ترین شخص در کنار مدیر عامل شرکت محسوب می شود که در اغلب مواقع با پیشنهادات و استراتژی های وی سازمان به سوی اهداف مورد نظر خود می رود به همین خاطر است که استخدام بهترین مشاور مدیر عامل از اهمیت و توجه بسیاری برخوردار است. در واقع اگر بهترین مشاور مدیرعامل در یک سازمان حضور داشته باشد می توان شاهد تعیین استراتژی های موفق تری بود.

توجه نمایید که مدیر عامل هر سازمانی، بالاترین مقام اجرایی آن سازمان را بر عهده دارد و باید سخت ترین و دشوارترین تصمیمات را در طول روز، ماه و حتی سال اتخاذ نماید؛ بنابراین دور از انتظار نیست که وی نتواند از عهده تمامی این مسئولیت ها به تنهایی بر بیاید. اما با وجود مشاور مدیرعامل دیگر نیازی به هیچ گونه نگرانی از این بابت نیست؛ زیرا مشاور مدیرعامل به مدیریت کمک می کند تا آن ها بتوانند بهترین و منطقی ترین تصمیمات را اتخاذ نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شناخت وظایف مشاور مدیرعامل، بهتر است که در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید با آگاهی کافی به سراغ انتخاب بهترین مشاور مدیرعامل بروید.

مشاور مدیرعامل کیست؟

CEO Consultant یا مشاور مدیرعامل شخصی است که با حضور فیزیکی یا به صورت مشاوره تلفنی به مدیرعامل سازمان کمک می کند تا  وی بتواند از بهترین استراتژی ها و تصمیمات مهم برای رسیدن به اهداف سازمان، شناخت بحران های موجود، کنترل هزینه ها و… استفاده نماید.

اگر در انتخاب مشاور مدیرعامل دقت و توجه کافی را داشته باشید، می توانید با همفکری وی هم شاهد افزایش درآمد و کاهش هزینه های اضافی سازمان باشید و هم می توانید ارتباط بهتری با مشتریان خود داشته باشید. در واقع بهترین مشاور مدیرعامل به امور بازاریابی شرکت نیز کمک ویژه ای خواهد کرد.

اهمیت وجود مشاور مدیرعامل در سازمان

اهمیت وجود مشاور مدیرعامل در سازمان

پیشتر به این نکته اشاره کردیم که مدیر عامل هر شرکتی با حجم کارها و مسئولیت های سنگینی مواجه است و نیاز به یک شخص برای مدیریت امور سازمان دارد. مشاور مدیرعامل همان شخصی است که می تواند در کنار مدیرعامل برای حل بسیاری از مسائل و مشکلات حضور داشته باشد تا دیگر حجم بالای کارها، مدیر سازمان را تحت فشار قرار ندهد.

مشاور مدیرعامل با تجربه و تخصصی که در این حوزه کسب نموده است، قادر است که بهترین پیشنهادهای کاری را ارائه دهد تا هم میزان سوددهی و درآمد شرکت افزایش یابد و هم به تعداد مشتریان شرکت افزوده شود. بنابراین وجود بهترین مشاور مدیرعامل در هر سازمان می تواند منجر به رویدادهای مثبتی شود.

وظایف مشاور مدیرعامل

وظایف مشاور مدیرعامل

مشاور مدیرعامل وظایف بسیاری بر عهده دارد اما به واسطه تجربه و مهارت بالایی که در این حوزه کسب نموده است، می تواند به خوبی تمامی امور محوله را مدیریت کند. در ادامه با مهم ترین وظایف مشاور مدیرعامل آشنا می شوید که این موارد نشان دهنده اهمیت حضور مشاور مدیرعامل را آشکارتر می کند.

1_ توسعه استعدادها، از وظایف مشاور مدیر عامل

توسعه استعدادها از مهم ترین وظایف مشاور مدیرعامل است که شاید بسیاری از افراد از این وظیفه مشاوران آگاه نباشند. در واقع افراد بسیاری در سازمان مشغول به کار هستند که برخی از آن ها استعداد و توانایی بالایی دارند اما به دلیل حجم بالای کارها نمی توان این استعدادها را شناسایی کرد.

به واسطه مشاور مدیرعامل تمامی استعدادها و توانایی های برتر سازمان شناخته می شود و در جهت رشد و بهبود این استعدادها تلاش هایی می شود.

2_ مدیریت بحران، مهم ترین وظیفه مشاور مدیرعامل

حضور مشاور مدیرعامل در مواقع بحران بیشتر مشخص می شود بخصوص زمانی که مدیرعامل شرکت در تنگنای شدیدی قرار گرفته است و نمی تواند بهترین تصمیمات را اتخاذ نماید؛ در این زمان مشاور مدیرعامل به کمک مدیریت می رود تا از تمامی بحران های موجود با موفقیت رد شوند.

مشاور مدیرعامل از بهترین و اثربخش ترین استراتژی ها برای رد شدن از این بحران استفاده می کند تا بتوان زودتر به نتیجه ایده آل دست یافت.

3_ تحلیل رقبا، از وظایف مشاور مدیر عامل

تجزیه و تحلیل شرکت های رقیب و نگاهی به استراتژی های آنان از جمله کارهایی است که مشاور مدیرعامل انجام می دهد تا آگاه شود که رقبا چگونه فعالیت می کنند و چه استراتژی هایی را دنبال می کنند. تحلیل رقبا می تواند اطلاعات بسیار جامع و خوبی به بخش مدیریت بدهد تا بتوانند بهترین تصمیمات را اتخاذ نمایند.

4_ بررسی نیاز مشتریان، از وظایف مشاور مدیر عامل

مشاور مدیرعامل باید یک بررسی اجمالی انجام دهد تا آگاه شود که مشتریان این شرکت چه کسانی هستند و چه نیازهایی دارند؛ در واقع نیازهایی که همیشگی هستند و منجر به ایجاد سوددهی می شوند اولویت هستند تا بتوان با توجه به این موارد از بهترین استراتژی ها استفاده نمود.

بررسی نیاز مشتریان نیاز به تجربه و مهارت بالا دارد به همین خاطر بهتر است که این کار را به مشاور مدیرعامل بسپارید تا وی بتواند مهم ترین نکات را با این بررسی پیدا کند.

5_ شناسایی نقاط ضعف و قوت سازمان، وظیفه مشاور مدیرعامل

هر سازمانی یک سری نقاط قوت و ضعف داخلی دارد که باید این ها در کوتاه ترین زمان ممکن شناسایی شوند تا سپس بتوان در جهت بهبود این موارد کوشید. شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمان موجب می شود تا مدیریت آگاه شود که چه ضعف هایی در سازمان وجود دارد و از چه استراتژی هایی باید برای رفع این مشکل استفاده نمود.

مشاور مدیرعامل می تواند این نقاط قوت و ضعف را شناسایی کند و سپس در جهت بهبود نقاط قوت و رفع مشکل نقاط ضعف سازمان تلاش هایی اثربخش می شود.

مهارت های مورد نیاز مشاور مدیر عامل

مهارت های مورد نیاز مشاور مدیر عامل

مشاور مدیرعامل باید یک سری ویژگی داشته باشد تا بتواند در بیزینس خود موفق تر باشد به همین خاطر ما در ادامه به چند مورد از مهم ترین ویژگی ها و مهارت های مشاور مدیر عامل پرداخته ایم تا اگر علاقه مند به این شغل هستید بدانید که چه ویژگی هایی در شما باید تقویت شود.

مهارت های ارتباطی
آگاهی نسبت به مسائل تجاری
توجه به جزئیات
توانایی حل مسئله به صورت فوری
دانش و مهارت کار تیمی
مهارت های IT
انعطاف پذیری
توانایی گذر از چالش ها
رهبری
دارای تفکر استراتژیک
اشتیاق به حرفه مورد نظر
تفکر انتقادی
داشتن تمرکز در فشار کاری بالا
و …

درآمد مشاور مدیرعامل

برخی افراد علاقه مند به شغل مشاور مدیرعامل هستند و این سوال برای‌شان پیش می آید که درآمد مشاور مدیرعامل چقدر است و آیا با این حجم کار، حقوق و مزایای خوبی این افراد دریافت می کنند و یا خیر؛ بنابراین برای رفع ابهام باید بگوییم که هرچقدر مشاور مدیرعامل موفق تر باشد و دانش بالایی در این حوزه داشته باشد، لایق دریافت حقوق و درآمد بالا است و سازمان ها نیز اقدام به پرداخت بالاترین میزان حقوق به این افراد می کنند.

بنابراین اگر به شغل مشاور مدیرعامل علاقه مند هستید بهتر است که به تجربیات و مهارت های خود بیفزایید تا در نهایت بتوانید در بهترین سازمان ها مشغول به کار شوید.

جمع بندی

پیشتر راجع به وظایف مشاور مدیرعامل خواندید و حالا می دانید که یکی از مهم ترین و بهترین سمت ها در سازمان به مشاور مدیرعامل اختصاص می باید که اغلب سازمان ها باید دارای یک مشاور مدیرعامل حرفه ای باشند تا بتوانند به سوددهی بالا و کسب درآمد قابل توجهی دست یابند. بنابراین حضور مستمر مشاور مدیرعامل در هر سازمانی بسیار با اهمیت است تا بتوان به اهداف مورد نظر دست یافت.

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در print

میلاد فلاح

میلاد فلاح بیزینس کوچ و مدیر عملیاتی آماده همکاری با سازمان ها و مدیران کسب وکارها ، با استفاده از روش های نوین و کاملا کاربردی و موثر برای دستیابی سریع تر شما به نتایج عالی می باشد ،برای دریافت مشاوره حضوری و آنلاین و تعیین وقت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *